Förlora vikt med acai bär?

En liten rund frukt med mörkblå färg finns för närvarande på allas läppar - Acai Berry. Vare sig som ren frukt, som juice, skaka, kapslar, pulver eller tablett: Njutningen av acai bär beskrivs här i många fall. Den spektakulära entusiasmen för den lilla bären kommer från Amerika. Hollywood stjärnor svär vid effekterna av Acai berry, som är avsett att hjälpa både gå ner i vikt och åldrande. Acai berry handlas som en mirakel frukt för hälsa, välbefinnande och kosmetika. Acai bär är frukterna av kålpalmer, de växer i Amazonas regnskogar. I Brasilien har den populära frukten använts för matberedning i århundraden, och är också populär bland medicinska män för att främja god hälsa.

Effekt av acai bär

Fram tills nyligen var acaiberryen i Tyskland i stor utsträckning okänd tills meddelandet kom från Amerika att acai berry var en sann kraftfrukt. Faktum är att Acai berry är en frukt rik på vitaminer, med en hög nivå av fytokemikalier, anthocyaniner.

Anthocyaniner är naturliga färgämnen av växter och kan utveckla sin effekt som så kallade antioxidanter, det vill säga de binder fria radikaler i kroppen, som hålls ansvariga för hudens naturliga åldringsprocess. Kort sagt: Antioxidanter spelar en viktig roll i anti-aging. Samtidigt kan antioxidanter främja förnyelse av celler och avgifta kroppen av gamla avfallsprodukter.

Det är därför acai bär används också i kosmetika. Antyhocyans kan dock också ha en positiv effekt på blodcirkulationen och kan användas som en försiktighetsåtgärd när det finns risk för trombos när de utvidgar blodkärlen.

Med Acai bär gå ner i vikt?

Acai Berry är tänkt att hjälpa till önskad vikt, smälta olovade kärlekshandtag. Således sägs acai berry att minska hunger. Många recept runt Acai Berry serverar en speciell kost. För viktminskning erbjuds Acai berry ofta också som kosttillskott i form av pulver, kapslar eller tabletter. I allmänhet bör det noteras att frukten borde förbrukas bäst fräsch och ren för att kunna använda sina exklusiva ingredienser positiva för kroppen.

Men eftersom frukten bara är ätbar i ca 36 timmar efter skörden, erbjuds den ofta som ett extrakt i Tyskland. Det är viktigt att uppmärksamma koncentrationen av ingredienserna, så att de önskade vitaminerna och antioxidanterna är till och med tillgängliga.

Passa genom Acai berry

Det är ostridigt att Acai Berry är en frukt som kan meningsfullt stödja en balanserad näringsplan och därmed också ha en positiv effekt på hälsan. Förutom den höga andelen antioxidanter har Acai bären högkvalitativa vitaminer, nämligen vitamin A, vitamin C och vitamin E. Dessutom har Acai bär en mängd omättade fettsyror. De små bären kan ge kroppen energi genom sina värdefulla ingredienser, stärka immunförsvaret och generellt öka känslan av välbefinnande.

Huruvida den rika acai berryen faktiskt främjar en önskad viktminskning och underlättar viktminskning, har ännu inte vetenskapligt bevisats. Nyberedd, till exempel som en smoothie eller skaka, är det definitivt gott och utan tillsatser en hälsosam maträtt.

Förresten har även inhemska mörka bär, såsom hallon eller körsbär, ett liknande högt innehåll av sekundärt växtmaterial. Och det är fortfarande sant: Om du vill gå ner i vikt utan oönskade yo-yo-effekter måste du på ett meningsfullt sätt ändra din kost och integrera träning och träning i vardagen - oavsett acai bär och andra bär.

Dela med vänner

Lämna din kommentar